Ki-Lin

Healing, Intuïtieve Ontwikkeling & Meditatie

Home | Over mijzelf | I.O./Meditatie | Workshops | Contact | Bronnen van inspiratie

 

 

  Healing en Zelfbescherming

Er kunnen momenten in je leven voorkomen dat het allemaal niet lekker loopt en dat je ook niet goed in je vel zit. Vaak krijg je het gevoel ergens in te blijven hangen en je weet niet precies hoe je eruit moet komen. Het hebben van zorgen of stress gaat zich uiteindelijk ook fysiek uiten. Ook het opkroppen van onverwerkte emoties, zoals boosheid, verdriet of te weinig eigenwaarde, doet een aanslag op het lichaam. Geest en lichaam staan onlosmakelijk in verband met elkaar.
Je bent van nature een prachtig, krachtig energetisch wezen en als de energie niet meer vrijelijk kan stromen door bovengenoemde redenen, dan stagneert deze en raak je uit balans, uit je welzijn. Vaak herken je de signalen die je lichaam aangeeft niet, of negeer je deze. Door zo onze grenzen te overschrijden maken we de situatie alleen maar erger. Je kan dan wel wat hulp gebruiken om dit te doorbreken, weer in je eigen kracht te komen en jouw ding in het leven te gaan doen.

Bij een spirituele healing worden ontstane blokkades opgelost, er wordt losgelaten, zodat de energie en je licht weer overal vrij kunnen stromen. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken en lichaam en geest komen weer in balans. Ik kijk naar je aura en je chakra's, reinig ze en versterk ze.
We zullen samen ook een aantal kleine visuele oefeningen ter zelfbescherming doen, die makkelijk zijn om thuis mee verder te werken. Hiermee houd je je energetische lichaam schoon en de energiestroom op peil.

Een healing behandeling is een oppepper voor jezelf. Vaak is één behandeling voldoende, echter soms kan het voorkomen dat meerdere gewenst zijn. Na de behandeling is het aan te raden om rust te nemen, zodat alles goed door kan werken.

De kosten voor een healing bedragen € 40,-.