Ki-Lin

Healing, Intuïtieve Ontwikkeling & Meditatie

Home | Over mijzelf | Healing | Workshops | Contact | Bronnen van inspiratie

 

   Intuïtieve Ontwikkeling en Meditatie

Sluit het gezoem van de wereld buiten en vind je innerlijke rust en vrede. Via meditatie ga je terug naar je ware zelf. Je komt in verbinding met je innerlijke bron, aarde en kosmos en het grote geheel dat jij bent. Veel mensen vinden het moeilijk om een begin te maken met meditatie. Toch hebben veel mensen een verlangen naar en een behoefte om hun geest tot stilte te brengen in deze vaak toch hectische, snelle en stressvolle wereld. Waar je over moet beschikken is een wil, een verlangen om te mediteren en de bereidheid hier tijd voor uit te trekken. Ik vind het een voorrecht om je hierbij te kunnen begeleiden met behulp van een jarenlange ervaring en je te laten zien dat meditatie eigenlijk heel makkelijk is. Ik help je om je eigen pad in het mediteren te vinden, zodat je er steeds meer zekerheid en plezier in krijgt. Ik werk vooral met visualisatie meditatie omdat dit voor veel mensen een makkelijkere instap is. Ook wordt op deze manier je intuïtieve ontwikkeling gestimuleerd. Later gaan we oefenen met het geheel leegmaken van je geest d.m.v. stilte meditaties.

De basiscursus Intuïtieve Ontwikkeling & Meditatie bestaat uit 5 delen. We werken via geleide visuele meditaties met o.a. gronden, de aura, de chakra’s en de kosmische energie. Hierna heb je een gedegen basis waarmee je zelf thuis verder kunt werken. Zo kun je het als een krachtig hulpmiddel gebruiken voor persoonlijke groei en intuïtieve ontwikkeling. De totale kosten voor de basiscursus bedragen € 150,-.

Hiernaast geef ik ook een cursus Intuïtieve Ontwikkeling & Meditatie voor gevorderden. Deze cursus is een mooi vervolg op de basiscursus en is ook geschikt voor als je al ervaring hebt in het mediteren. In deze cursus wisselen we visuele meditatie af met stilte meditaties. Door eerder opgedane ervaring kan je nu makkerlijker en sneller bij je innerlijke rustpunt komen. Ook zijn de visuele meditaties gebaseerd op krachtige thema’s die verdere spirituele groei bevorderen en oude wonden helen. We behandelen o.a.: heling van het innerlijk kind, het in balans brengen van mannelijke en vrouwelijke energieën, zeer krachtig reinigen en opladen van het fysieke en energetische lichaam en het verbinden met je hogere bron. De vervolgcursus bestaat uit 5 delen en de kosten bedragen € 150,-.