Ki-Lin

Healing, Intuïtieve Ontwikkeling & Meditatie

Home | Over mijzelf | Healing | I.O./Meditatie | Contact | Bronnen van inspiratie

 

   Workshops

De onderstaande meditatieve workshops brengen je in contact met krachtige, liefdevolle wezens uit andere werelden en/of dimensies. Hun hulp en vriendschap bieden enorme steun in deze uitdagende tijden op aarde. Ze kunnen ons begeleiden op ons levenspad en bij het verwezenlijken van ons zieledoel hier op aarde. Tijdens deze workshops doen we een geleide meditatie om contact te maken met deze wezens en zo een inwijding te krijgen in hun energie. We trekken ook een kaart om de boodschap die zij voor jou hebben te ontvangen. Tevens geef ik d.m.v. een korte reading door wat ik intuïtief zie tijdens de meditaties.


Engelen workshop
Het contact met Engelen, met name je Beschermengel, raakt je tot diep in je ziel. Engelen zijn pure liefdesenergie in een intellectuele lichtvorm, geschapen om te dienen. Vraag om hulp en je zult deze gegarandeerd krijgen. Ze zijn altijd bij je, helpen je problemen draaglijk maken en oplossingen te vinden. Sta toe deze onmetelijke liefde te ontvangen en laat je brengen naar een hoger plan.

In deze workshop maak je contact met deze mooie wezens en met jouw Beschermengel, welke je al ver voor je geboorte kreeg toegewezen. Hij of zij zal gedurende al je levens bij je zijn en je liefdevolle steun geven. Je ontvangt een Engelen healing en ook een Engelensymbool waarmee je kan werken.
De kosten voor deze workshop bedragen € 45,-. Dit is inclusief inwijding, certificaat, meditatie cd, informatiemap en koffie/thee.

Priester/Priesteressen workshop
Iedereen die het verlangen heeft naar spirituele groei, heeft vaak een vorig leven gehad waarin hij/zij hier sterk mee bezig is geweest, bijvoorbeeld als priester of ingewijde. Ontdek opnieuw die kracht in dit leven. Neem de hogere wijsheid tot je en laat je leiden door je innerlijke priester of priesteres. Ervaar de zachtmoedigheid, waarlijke vrede en grote kracht om positief te creëren. Stijg uit boven het ego.

Deze workshop is gebaseerd op het boek "Die Halle der Säulen" van Michaela Theis. Tijdens deze workshop gaan we ons verbinden met de Priesteressen van de 7e straal van de Hal der Zuilen. De Priesteressen van de 7e straal is een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met de Godin Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Ze zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is "IK BEN". Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielsniveau. Wanneer jij de Hal der Zuilen binnentreedt, dan zal het voelen alsof je thuis bent gekomen.
De kosten voor deze workshop bedragen € 45,-. Dit is inclusief inwijding, certificaat, meditatie cd, informatiemap en koffie/thee.

Eenhoorn workshop
De energieën van de Eenhoorns, Draken en Elfen zijn opnieuw terug op aarde omdat de tijden aan het veranderen zijn. Ze zijn weer voelbaar en waarneembaar voor ons. Ze vibreren op een andere frequentie dan die van ons en ze communiceren op telepatisch niveau. De hoorn van de Eenhoorn zit vol met helende energie en magie en geeft je heling op zielsniveau. Als je je in deze workshop verbindt met jouw Eenhoorngids en je de aloude band met dit prachtige wezen weer herinnert, ontstaat er een waarlijk hechte vriendschap voor altijd. De Eenhoorn staat voor kracht, puurheid en onschuld. Door een diepe verbintenis met hen aan te gaan versterk je deze eigenschappen ook in jezelf. Ga terug naar je ware natuur.

De kosten voor deze workshop bedragen € 35,-. Dit is inclusief certificaat, meditatie cd, informatiemap en koffie/thee.

Elfen en Feeën workshop
Laat los die aangeleerde overtuigingen dat ze niet 'echt zijn' of dat je er te volwassen voor bent om erin te geloven. Sta open voor hun prachtige energieën zonder vooroordeel. Laat lichtheid en vreugde weer toe in je leven. De Elfen en Feeën zijn verheugd dat je weer contact met ze zoekt. Ze zijn zeer toegankelijk en werken graag met mensen, natuur en dieren. Weet dat onze wereld het nodig heeft om opnieuw schoonheid, vreugde, licht en diepe liefde te gaan ervaren. Begin bij jezelf! Laat je in deze workshop door hen leiden en inspireren naar wat jou waarlijk vreugde brengt in dit leven.
De kosten voor deze workshop bedragen € 35,-. Dit is inclusief certificaat, meditatie cd, informatiemap en koffie/thee.


Wil je een afspraak voor een workshop maken, kijk onder het kopje 'contact'.